Nits de Bosc ofereix un lloc on la natura, la comoditat, el compromís ecològic i els sentiments es combinen per gaudir d´una bona estada, d´un bon descans. Ca la Maria és una masia del segle XIV situada al mig del Bell Parc Natural de la Serralada Litoral, a 15 minuts del mar, a 35 minuts de Barcelona.

Disposa de 4 grans habitacions de luxe. L’antiga bodega s’ha convertit en un spa interior, un racó molt íntim per a parelles. Una sala de reunions, una sala d’estar amb la seva llar de foc original, 2 menjadorets i la cuina casolana. Fora de la masia hi ha una gran era per passar bones estones a la fresca.
Al seu voltant hi podreu trobar 6 nius inspirats en les antigues cabanes de muntanya, com a punts d’observació de la natura amb totes les comoditats d’una suite, envoltats d’un bosc, d’un paisatge rural i d’alguns animalons. Un conjunt que farà que gaudiu d’una experiència inoblidable, descans i desconnexió envoltats de natura.
Les nostres instal.lacions han estat restaurades prioritzant el compromís ecològic: estufes de biomassa, llar de foc de llenya, plaques solars, spa ecològic…
A ca la Maria us oferim una estada rural envoltats de qualitat i natura en un entorn privilegiat. Cada niu, cada racó, cada habitació us ofereix una sensació de relax, un descans assegurat.
Descobrireu secrets de la natura que el nostre dia a dia no ens permet veure, una ocasió per gaudir amb la vostra parella o amics.